Om oss

Högsta kvalitet inom brandsäkerhet

Vi startade vår verksamhet 2021 med målet att bli ett ledande företag inom fogning och brandtätning. Vår långa erfarenhet och breda kunskaper inom området gör att vi kan erbjuda tjänster av högsta kvalitet. Vi utvecklas ständigt för att våra metoder ska bli effektivare och att våra kunder ska få bästa möjliga resultat och erbjuda högkvalitativa lösningar som skyddar byggnader från brand och fukt.

Vår bas finns i Eskilstuna, men vi ser hela Mälardalsområdet och Sverige som vårt arbetsområde.

En pålitlig och säker leverantör

Brandtätning är en viktig del av byggnadssäkerheten. Det handlar om att förhindra eller begränsa spridning av brand genom väggar, tak och andra konstruktionsdelar. Vår erfarenhet och expertis inom området gör oss till en pålitlig partner. Vi använder endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt byggnadsprojekt är ordentligt skyddade mot brand. Våra tjänster omfattar bland annat installation av brandskyddsputs, brandtätande fogmassor och brandklassade väggar och tak.

Brandtätning Eskilstuna Om Oss fogning

Personlig service och skräddarsydda lösningar

Vi arbetar med både nybyggnationer och renoveringsprojekt och kan hjälpa dig att välja rätt material och teknik för ditt specifika behov.

Vår erfarenhet, expertis och fokus på kvalitet gör oss till ett utmärkt val för alla dina brandtätnings- och fogtätningsbehov. Vi är väl insatta i de senaste säkerhetsföreskrifterna och arbetar alltid med högsta standard för att garantera ett optimalt resultat.

Vi lägger stor vikt vid att ge våra kunder en personlig service och skräddarsydda lösningar som passar deras unika behov. Vi är stolta över vårt rykte som pålitliga och pålitliga entreprenörer inom brand- och fuktskydd.

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa dig att skydda din byggnad mot brand och fukt med våra professionella tjänster inom brandtätning och fogtätning.

Vi brandsäkrar ditt hus eller fastighet